Prijsbepalingen

Vertalingen:

Vele vertaalbureaus en individuele vertalers bepalen de prijzen van te vertalen documenten op basis van het aantal woorden en/of pagina’s. Naar ons oordeel is dat niet eerlijk tegenover de klanten en bepalen wij daarom onze prijzen op basis van een aantal andere criteria, zoals de soort taal, het vakgebied en specifieke terminologie, de omvang van het(de) document(en), de moeilijkheidsgraad, de levertijd en gewenste extra services zoals spoedopdrachten en taalkundige correcties.
Kortom, voor het bepalen van de prijs dienen wij de te vertalen documenten allereerst onder ogen te krijgen, waarna wij u een passende offerte kunnen doen toekomen. Daarnaast kunnen wij op basis van onze ervaring een juiste inschatting geven hoeveel tijd er benodigd is voor de te vertalen tekst.
Vraag een offerte aan en ervaar het verschil.

Vertolkingen:

Bij vertolkingen wordt onze prijs normaliter bepaald op basis van een uurtarief en soms in specifieke gevallen op basis van een dagtarief. Het uur- of dagtarief wordt van geval tot geval bepaald en wordt er hierbij ondermeer gekeken naar de doelgroep, de soort taal of talen, het vakgebied en voornamelijk de werkintensiteit.
Vermeldenswaard is dat wij slechts met volle uren werken en wordt door ons elke fractie van een uur als een vol uur berekend. Onderbrekingen tijdens vertolkingwerkzaamheden zoals coffee breaks, lunch en andersoortige onderbrekingen beschouwen wij ook als normale werkuren, daar onze tolken ook tijdens de onderbrekingen aanwezig en beschikbaar zijn.
Geef aan waarvoor en in welke talen u vertolking wenst en vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Kantoor Paramaribo

 facebook-placeholder-for-locate-places-on-maps (1) Letitia Vriesdelaan 16
Paramaribo – Suriname,
South – America
 phone-receiver (1) +597 472165 / +597 472166
 smartphone-call (1) +597 8671477 / +597 8837560
 close-envelope (1) info@atics.sr

Kantoor Marowijne

 facebook-placeholder-for-locate-places-on-maps (1) Wilhelminastraat 26
Albina – Suriname

Openingstijden

 time Maandag t/m vrijdag van
08 uur v.m. tot 04 uur n.m.

Copyright 2016 Atics N.V. | All rights reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics