Vertaal - en vertolkingdiensten

ATICS beschikt over een gekwalificeerd team van vertalers en tolken in diverse talen, waaronder: Nederlands, Engels, Spaans, Portugees, Frans, Chinees, Duits, Russisch, Italiaans, Arabisch, Hindi, Bahasa, Indonesia, Turks, Grieks, Papiamento, Koreaans, Vietnamees, “Sranan, Tongo”, Inheemse talen, Gebarentaal etc..

Vertalingen

Een goede en juiste vertaling is van essentieel belang en verzorgt ATICS vertalingen in diverse talencombinaties.
Bij vertalingen wordt er een onderscheid gemaakt tussen beëdigde en niet-beëdigde vertalingen. Voor ATICS maakt het niet uit wat voor soort vertaling u nodig mocht hebben en beschikken wij ook over een team van gekwalificeerde en ervaren beëdigde vertalers in diverse talencombinaties.
Een beëdigde vertaling wordt voorzien van een stempel en handtekening van de beëdigde vertaler. Moet uw document voorzien worden van een apostille of andersoortige legalisatie, is dat helemaal geen probleem bij vertalingen verricht door ATICS, aangezien zowel ons bedrijf als al onze beëdigde vertalers bekend zijn bij het Hof van Justitie en alle Notariaten in Suriname, alwaar u al uw vertaalde documenten kunt laten legaliseren.

Vertolkingen

Bij vertolkingen wordt er ook een onderscheid gemaakt tussen beëdigde en niet-beëdigde tolkwerkzaamheden en beschikt ATICS ook in dit geval over een team van gekwalificeerde, gespecialiseerde en ervaren tolken voor allerlei talencombinaties en vakgebieden.
Of het nou gaat om vertolkingen bij notarissen, het leveren van tolken bij congressen of conferenties, het bijstaan van advocaten bij gesprekken met buitenlandse cliënten of vertolking voor anderstaligen bij de politie en/of justitie, ATICS heeft voor alle situaties de juiste tolk(en).


Voorbeelden van soorten vertolkingen die wij met regelmaat uitvoeren zijn:
• Congresvertolking (bij grote bijeenkomsten met tolkcabines, waarbij er simultaan vertolkt wordt)
• Fluistervertolking (bij kleine bijeenkomsten met simultane vertolking zonder tolkcabines)
• Gespreksvertolking (bij kleine vergaderingen en besprekingen)
• Gerechtsvertolking en Vertolking in Politiezaken (bij rechtszaken en politieonderzoek)
• Notariële vertolking (bij de het passeren van notariële aktes)


Cliënten die vanaf de oprichting van ATICS gebruikmaken van de voornoemde vertaling- en vertolking diensten zijn ondermeer: De Overheid (Uitvoerende-,Wetgevende- en Rechterlijke Macht), Niet Gouvernementele Organisaties (NGO’s), Nationale, Internationale– en Multinationale Ondernemingen, Ambassades, Internationale Organisaties, Notarissen, Advocaten, alsook tal van individuen die het bedrijf aandoen, contacteren of daarheen worden verwezen, vanwege de reeds bestaande en erkende reputatie met betrekking tot de kwalitatief hoogstaande vertaalwerkzaamheden die in woord en geschrift worden verricht.

Kantoor Paramaribo

 facebook-placeholder-for-locate-places-on-maps (1) Letitia Vriesdelaan 16
Paramaribo – Suriname,
South – America
 phone-receiver (1) +597 472165 / +597 472166
 smartphone-call (1) +597 8671477 / +597 8837560
 close-envelope (1) info@atics.sr

Kantoor Marowijne

 facebook-placeholder-for-locate-places-on-maps (1) Wilhelminastraat 26
Albina – Suriname

Openingstijden

 time Maandag t/m vrijdag van
08 uur v.m. tot 04 uur n.m.

Copyright 2016 Atics N.V. | All rights reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics